Poze Aparat Aerosoli Omron A3 CompleteAparat Aerosoli Omron A3 Complete

Pret: 350,00 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA nou de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Aparat Aerosoli Omron A3 Complete Pentru Tratamentul Afectiunilor Respiratorii

Aparat aerosoli Omron A3 Complete face parte din noua generatie de aparate de aerosoli de la Omron care asigura un tratament eficient pentru bolile respiratorii indiferent de localizarea lor.

Aparat aerosoli Omron A3 Complete este primul aparat de aerosoli din gama Omron care ofera dimensiuni diferite ale particulelor de aerosoli.
Omron A3
Aparat aerosoli Omron A3 Complete are 3 setari pentru a putea viza o anumita parte a arborelui pulmonar astfel incit sa creasca eficienta si precizia tratamentului.
Aparat aerosoli Omron A3 Complete va permite sa tratati cu un singur aparat de aerosoli o gama larga de afectiuni respiratorii incepind cu rinite, sinuzite si pina la bronsite sau bronhopneumonii.

Aparat aerosoli Omron A3 Complete este conceput pentru administrarea eficienta a medicatiei atit la copii cit si la adulti, pentru reducerea perioadei de imbolnavire si revenirea rapida la o viata activa.
Combinatia unica intre puterea compresorul aparatului de aerosoli Omron A3 Complete si a kitul de nebulizare cu valva virtuala asigura disponibilitatea unui volum mai mare de aerosoli pentru inhalare si pentru tratament.

Beneficii Aparat Aerosoli Omron A3 Complete

- Scurtarea timpului de inhalare a medicatiei datorita ratei crescute de nebulizare de aprox. 0,5 ml/minut;
- Cresterea eficientei tratamentului prin depunerea la nivelul alveolelor pulmonare a medicatiei administrate datorita micsorarii particulelor de aerosoli;
- Compresor robust cu durata de functionare crescuta permitind administrarea frecventa a tratamentului sau utilizarea continua in cabinete medicale, policlinici sau spitale;
- Rapiditate si usurinta in utilizare a aparatului de aerosoli Omron A3 Complete.Aparat aerosoli Omron A3 Complete

Recomandari de Utilizare Aparat Aerosoli Omron A3 Complete

Omron ofera o gama larga si diversa de aparate de aerosoli pentru a se potrivi la orice nevoie si pentru orice buget alocat.
Fiecare aparat de aerosoli este conceput sa fie durabil si sa functioneze o lunga perioada de timp mentinind in acelasi timp cel mai inalt standard in precizia dozarii medicatiei.
Aparatul de aerosoli Omron A3 Complete este recomandat pentru utilizarea la domiciliu sau in cabinetul medical pentru administrarea corecta a tratamentului medicamentos in afectiunile respiratorii acute sau cronice atit pentru copii cit si pentru adulti.
Aparatul de aerosoli Omron A3 Complete este un dispozitiv medical.


Pachetul contine :

Aparat aerosoli A3 Complete
Kit-ul de nebulizare (V.V.T.)
Tub aer pentru conectare (PVC)
Piesa de gura
Piesa de nas
Masca de copil (PVC)
Masca de adult (PVC)
Certificat de garantie 3 ani

Producător: OMRON Matsusaka Co. LTD., Japonia.
Fabricat in ItaliaDetalii produs


Categorie: Aparat Aerosoli Omron

Producator: Omron


  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  

  

Oferte speciale

  

  

Tag-uri