Bolile RespiratoriiBolile respiratorii acute sau cronice afecteaza pacientii din grupe diferite de virsta si determina dificultati respiratorii care pot duce la complicatii grave de sanatate.

O provocare majora in terapia afectiunilor respiratorii este administrarea eficienta a medicamentelor la nivelul arborelui bronsic (bronhii, bronhiole sau alveole).
Pentru a depasi aceasta provocare, inhalatoarele sau nebulizatoarele transforma medicatia in aerosoli pentru o livrare rapida la nivelul plaminilor.
Aceste dispozitive transforma medicamentul lichid intr-o ceata de particule microscopice care este apoi inhalata printr-o piesa de gura sau masca.

Omron Healthcare ofera o intreaga linie de nebulizatoare potrivite pentru o gama larga de aplicatii.
Aparatele de aerosoli Omron ofera performanta superioara gratie tehnologiei lor avansate, functionare usoara si durabilitate.
Nebulizatoarele Omron sunt usor de dezinfectat si consuma mai putina energie decit alte nebulizatoare cu compresor.

Pentru pacientii cu un stil de viata activ, Omron ofera o serie de aparate de aerosoli portabile, cu aceeasi tehnologie avansata si caracteristici ca si aparatele profesionale, oferindu-va libertatea de a primi tratament in timpul activitatii.

Kit-ul de nebulizare Omron

Virtual Valve Tehnology (V.V.T) inseamna mai putine parti ce pot fi pierdute, mai putine componente pentru curatare si ca urmare o igiena eficienta si o intretinere usoara a aparatului de aerosoli.
Kit nebulizareAtunci cind nu este folosit, kit-ul de nebulizare poate fi atasat de compresor.

In aparatele de aerosoli obisnuite, valvele permit expiratia prin piesa bucala. Utilizatorul poate sincroniza respiratia cu nebulizarea, reducind pierderile de medicament.
Aceste aparate folosesc supape de siliciu care se uzeaza in timp.

Acum, prin tehnologia V.V.T. din kit-ul de nebulizare, aparatul de aerosoli/nebulizatorul Omron va ofera beneficiile functiei de valva fara existenta unei valve.Click aici pentru a vizualiza intreaga gama de nebulizatoare Omron