Omron


Divizia Medicala Omron

Ajutand prin Inovare

Inca din 1933, anul infiintarii companiei japoneze, OMRON a ajutat dezvoltarea industriei cu solutii inovative si tehnologii avansate.

Compania Omron s-a dezvoltat pe trei directii :

a) cresterea productivitatii in industria manufacturiera si automatizari;

b) imbunatatirea starii de sanatate a oamenilor prin divizia medicala, OMRON Healthcare,Inc.

c) crearea unei relatii dintre om si masina prin tehnologii avansate.

Suntem foarte mandri de mostenirea noastra japoneza. Capacitatea de a dezvolta solutii avansate pentru probleme dificile este ceea ce a facut din Omron liderul mondial in tehnologie medicala. Prin centrele specializate pentru Cercetare si Dezvoltare, Omron dezvolta continuu noi solutii inovatoare pentru asistenta medicala.

Divizia Medicala OMRON este liderul mondial in monitorizarea tensiunii arteriale si a vandut peste 130 milioane de tensiometre incepand din 1973.

Gama de produse include tensiometre pentru monitorizarea tensiunii arteriale, termometre electronice, aparate pentru terapia respiratorie, analizoare corporale, contoare pentru masurarea activitatii fizice precum si dispozitive medicale profesioniste pentru unitatile sanitare.

Misiunea Omron

Divizia medicala Omron s-a angajat sa imbunatateasca calitatea vietii tuturor prin furnizarea de echipamente medicale inovatoare, validate clinic, pentru monitorizarea sanatatii. tratamentul sau prevenirea bolilor.

Gama de produse include monitoare ale tensiunii arteriale, dispozitive pentru terapie respiratorie, termometre electronice, dispozitive de monitorizare a activitatii fizice, monitorizarea compozitiei corporale precum si o linie de dispozitive medicale pentru aplicatii profesionale.

Produsele medicale Omron, validate clinic, au o reputatie dovedita de inalta calitate si performanta, usurinta in utilizare, tehnologie inovatoare precum si design atractiv.

Viziunea Omron

Divizia medicala Omron pentru Europa pune accent pe dezvoltarea locala a companiilor ce distribuie produsele medicale Omron atat pentru pacienti cat si pentru profesionisti cu accent pe managmentul afectiunilor cronice si sa ofere produse si servicii superioare de prevenire, diagnostic si tratament.

Responsabilitatea Sociala

Educatia medicala si managmentul sanatatii pentru toti este angajamentul prin care Omron ajuta oamenii sa duca o viata mai sanatoasa si fericita.

Cunoasterea este cheia.

Privind dincolo de tehnologie, Omron se angajeaza real in construirea unei vietii sanatoase. Scopul este de a oferi un serviciu de managment total de asistenta medicala care vizeaza prevenirea si ameliorarea problemelor tot mai frecvente de sanatate cum ar fi hipertensiunea arteriala, afectiuni respiratorii, diabet sau obezitate.

RD Office Solutions SRL

Societate comerciala specializata in distributia de aparatura medicala incepind din 2007.

Filosofia companiei noastre cheama la atentie maxima fata de cerintele clientilor nostri a caror satisfactie completa fata de produsele Omron, calitate si servicii, reprezinta primul nostru obiectiv.