Informatii livrare comenzi

Optiuni si costuri pentru livrarea comenzilor

Modalitate Cost Durata livrarii Locatia livrarii Zona
Livrare Bucuresti 15 Lei 1 - 3 zile lucratoare La adresa indicata In Bucuresti
Livrare Curierat 20 Lei 1 - 3 zile lucratoare La adresa indicata In Tara*
Livrare Posta Romana 15 Lei 3 - 5 zile lucratoare La oficiul postal In Tara

* Livrarea prin curierat se face in peste 5500 de localitati unde exista agenti Urgent Curier, Fan Curier sau Prioripost. Pentru localitatile unde nu exista agenti de livrare, se percepe in plus si contravaloarea kilometrilor suplimentari (1 leu/km) in functie de distanta.

Reguli de livrare si restrictii

Comenzile efectuate de dvs. vor fi expediate in termen de 1 - 5 zile lucratoare, prin modalitatea de livrare aleasa. Zilele lucratoare sunt de Luni pana Sambata cu exceptia sarbatorilor legale.

De asemenea puteti alege sa faceti modificari la modalitatea de livrare atunci cand sunteti contactat telefonic pentru confirmarea comenzii dvs.(vezi tabelul de mai sus pentru detalii).

Omron.com.ro are posibilitatea de a livra doar la o singura adresa per comanda. Daca doriti sa livram la adrese multiple, va rugam sa plasati comenzi separate pentru fiecare adresa unica.

Locatii internationale

Ne pare rau, dar produsele achiziționate de la omron.com.ro pot fi facturate sau livrate numai pentru destinatiile din Romania.

Confirmarea expedierii comenzii

In momentul in care comanda dvs. este procesata si expediata, va vom trimite un e-mail de confirmare la adresa indicata in momentul inregistrarii comenzii.

Urmarirea livrarii

Toate coletele trimise prin curierat vor avea un numar de urmarire (numar AWB) pe care il veti regasi in e-mailul de confirmare.

Puteti urmari comanda dvs accesind siturile fancourier.ro / urgent-curier.ro sau posta-romana.ro si introduceti numarul AWB in sistemul de track & trace .