Metode de plata

Omron Romania Webstore (omron.com.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

Plata in sistem ramburs

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii.

In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Achitarea in numerar la primirea comenzii implica un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat si acest serviciu de livrare si rambursare a banilor are o taxa financiara de 20 lei.

In cazul livrarii produselor prin oficiul postal arondat adresei dvs., veti primi un aviz de la factorul postal si platiti contravaloarea comenzii la oficiul postal atunci cind ridicati coletul. Acest serviciu de livrare si rambursare a banilor efectuat de catre Posta Romana are o taxa financiara de 15 - 20 lei in functie de greutatea coletului.

Limita maxima de plata in sistem ramburs este de 2500 lei/colet.

Eliberarea chitantei pentru plata in sistem ramburs este facuta de catre firma de curierat sau de catre oficiul postal.

back to top

Transfer bancar (ordin de plata)/Depunere in cont

Transfer bancar (Ordin de plata)

La inregistrarea comenzii aveti posibilitatea sa alegeti  plata prin transfer bancar. Plata se face pe baza facturii proforme emise de catre SC Clinical Expert Center SRL, dupa confirmarea disponibilitatii produselor.

Factura proforma este valabila 2 zile lucratoare bancare de la emitere iar, livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul SC Clinical Expert Center SRL a sumei aferente. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata cu stampila bancii sau in cazul transferului electronic, confirmarea electronica din partea bancii.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dvs.,trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforme.

Plata prin transfer bancar efectuata in numele Persoanei Juridice trebuie efectuata doar din contul respectivei Persoane Juridice.

Depunere in cont

Plata se face pe baza facturii proforme emise de catre SC Clinical Expert Center SRL, dupa confirmarea disponibilitatii produselor.

Factura proforma este valabila 2 zile lucratoare bancare de la emitere iar, livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul SC Clinical Expert Center SRL a sumei aferente. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa dispozitia de plata cu stampila bancii.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii dvs.,trebuie ca pe dispozitia de plata sa fie mentionat numarul facturii proforme.

Plata prin depunere in cont efectuata in numele Persoanei Juridice trebuie efectuata sub conditia mentionarii pe Dispozitia de Plata a entitatii juridice platitoare, nu a persoanei fizice care efectueaza depunerea.

Depunerea in cont realizata la ghiseu cu personal bancar angajat este supusa unor comisioane si de aceea va rugam sa verificati care sunt comisioanele pe care trebuie sa le achitati pentru depunerea de numerar.