Stiri

 

Acord de cooperare intre Colgate-Palmolive si Omron cu privire la dezvoltarea de produse pentru igiena orala

03 octombrie 2012

Colgate-Palmolive si Omron au semnat un acord de colaborare privind dezvoltarea de produse pentru igiena orala inclusiv periute de dinti electrice.

Prin acest parteneriat, Colgate si Omron vor produce noi solutii pentru ingrijirea bucala, care contribuie la cresterea sanatatii orale a consumatorilor din intreaga lume. Fiecare companie aduce in acest parteneriat punctele sale forte : Colgate - lider in piata mondiala, perspectivele de consum si capacitatile de dezvoltare si cercetare iar Omron - capacitatile de manufacturare si tehnologie avansata in realizarea dispozitivelor electronice.

Parteneriatul din acest an va lansa o linie de periute electrice bazate pe tehnologia Omron care vor fi comercializate de catre Colgate. Acest lucru marcheaza o expansiune in categoria periutelor electrice pentru Colgate, care este lider mondial in categoria de periute manuale si periute electrice pe baza de baterii.

Omron Healthcare ajunge la 100 milioane tensiometre  vandute in intreaga lume

28 august 2009

Kyoto, Japonia - Omron Healthcare Co, Ltd., Divizia Medicala a Grupului OMRON  a anuntat pe 28 august o noua piatra de hotar in vanzarea de tensiometre pentru monitorizarea presiunii arteriale: 100 de milioane de unitati vandute în întreaga lume. Primul tensiometru digital Omron a fost lansat în 1973 si de atunci, Omron Healthcare a introdus mai mult de 100 de modele utilizate în mai mult de 100 de tari din întreaga lume.

"As  dori sa le multumesc tuturor clientilor, partenerilor de afaceri si cadrelor medicale care au sprijinit afacerea noastra de asistenta medicala", spune Yoshihito Yamada, CEO al Omron Healthcare.
"Sunt multumit de faptul ca tensiometrele Omron sunt folosite de atat de multi oameni din întreaga lume pentru a monitoriza valorile tensiunii arteriale si gestionarea starii lor de sanatate de zi cu zi. Luand aceasta etapa ca un nou început, vom continua sa oferim produse cu precizie dovedita si servicii de calitate pentru a ajuta persoanele cu hipertensiune sa realizeze o de viata sanatosa si confortabila. "

Bazat pe misiunea sa corporatista "Sanatate pentru toti", Omron Healthcare mentine angajamentul de a aduce consumatorilor , acasa, produse de înalta calitate, usor de utilizat, cu o precizie asemanatoare cu cele din cabinetul medical. Împreuna cu o gama larga de dispozitive, Omron Healthcare este, de asemenea, dedicata promovarii importantei monitorizarii tensiunii arteriale la domiciliu pentru a ajuta la o mai buna prevenire si gestionare a hipertensiunii arteriale si a altor boli legate de stilul de viata.

Pentru a comemora acesta etapa,  Omron Healthcare va dona o parte din vanzarile obtinute la Comitetul Japonez pentru UNICEF de a sprijini proiectul de sanatate în Namibia, unde multi copii nu au acces la serviciile de asistenta medicala. Aceasta initiativa de strangere de fonduri va ajuta UNICEF la pregatirea cadrelor medicale necesare  pentru ingrijirea copiilor si a nou-nascutilor.Va ajuta, de asemenea, organizarea  Zilelor Copilului Sanatos pentru a furniza vaccinuri, suplimente cu vitamina A  si tratamente cu insecticide precum si  plase de tantari. Va participa la monitorizarea cresterii si dezvoltarii copiiilor sub varsta de 5 ani, si îngrijirea mamelor gravide si promovarea igienei. Proiectul îsi propune sa acopere mai mult de 45.000 de copii sub varsta de 5 ani si 14.000 de femei insarcinate si mame care alapteaza.

În plus, Omron Healthcare va efectua mai multe campanii locale pentru a sarbatori realizarea a 100 de milioane de unitati vandute la nivel mondial. Pentru mai multe informatii, vizitati www.healthcare.omron.co.jp / bpm / engleza (accesibil de la 1 septembrie), pentru a afla mai multe despre istoria si tehnologia a tensiometrelor Omron , împreuna cu fapte amuzante si trivia despre tensiuniea arteriala.