Termenii si Conditii de Utilizare

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Omron Webstore (omron.com.ro)

Omron Webstore (omron.com.ro) este operat de societatea comerciala Clinical Expert Center SRL, cu sediul social in Str. Echinoctiului 17, Popesti Leordeni, Ilfov inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/241/2009. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Am stabilit un set de norme cu privire la utilizarea site-ului nostru si care reprezinta :

a) Utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului astfel cum este prevazut in"Termenii de Utilizare";
b) Modul in care vom folosi si proteja informatiile furnizate de dumneavoastra astfel cum este prevazut in "Confidentialitate";
c) Utilizarea de cookie in cadrul folosirii site-ului astfel cum este prevazut in "Politica de Utilizare Cookie-uri".

Colectiv, aceste trei documente reprezinta "Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului".

Administratorul site-ului Omron Webstore isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Termenii de utilizare

Omron Webstore este un site specializat in promovarea si comercializarea de aparatura medicala pentru utilizarea in monitorizarea parametrilor bio-chimici la toate categoriile de persoane indiferent de starea de sanatate. Este un site destinat utilizarii de catre adultii cu virsta de peste 18 ani care locuiesc in Romania.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de retragere unilaterala din contractul la distanta

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia cu nevoile dumneavoastra prin vizitarea paginii produsului inainte de a-l cumpara.
Raporturile comerciale privind contractul la distanta, intre SC Clinical Expert Center SRL si consumator sunt reglementate oficial de Ordonanta de Urgenta a Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Aveti dreptul de a va retragere din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile.
Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepind de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decit transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati la Clinical Expert Center SRL, Str. Echinoctiului nr.17, Popesti Leordeni, Jud. Ilfov/ tel. 0729 393 326 sau 0729 393 327 / fax 0213614433/ e-mail office@omron.com.ro cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizind o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.
In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie. De asemenea puteti completa si transmite electronic de pe site-ul nostru (http://www.omron.com.ro/contact) formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intirziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.
Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decit cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intirzieri nejustificate si, in orice caz nu mai tirziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.
Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Putem amina rambursarea pina la data la care primim inapoi produsele sau pina la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.Expediati produsele sau inminati-le direct noua la SC Clinical Expert Center SRL,Str. Echinoctiului nr.17, Popesti Leordeni, Jud. Ilfov, fara intirzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decit cele necesare pentru determinarea naturii, calitatii si functionarii produselor.
Nu se pot returna produsele executate dupa specificatiile consumatorului, produse personalizate sau care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau se pot degrada ori deteriora rapid.
De asemenea nu pot fi returnate produsele care au caracter de consumabil a unui dispozitiv medical daca acestea au fost desigilate (de exemplu,teste de glicemie, etc)

Nu se accepta pentru returnare, produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, lipsa accesorii etc.

Model de formular de retragere
Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.
„Catre SC Clinical Expert Center SRL,Str. Echinoctiului nr.17, Popesti Leordeni, Jud. Ilfov
Va informam prin prezenta cu privire la retragerea noastra din contractul referitor la vinzarea urmatoarelor produse ....... conform facturii nr. .........
Comandate la data de ..... si primite la data de ......
Numele consumatorului, adresa consumatorului , semnatura consumatorului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hirtie) Data „

Produsele care sunt livrate direct clientilor prin personal propriu precum si produsele ridicate de la sediul Clinical Expert Center SRL nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi verificate, vizualizate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Omron Webstore nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Omron Webstore, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Omron Webstore sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Omron Webstore isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului omron.com.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@omron.com.ro

Prezentul document privind Termenii si Conditii de Utilizare fost actualizat la data de 21 Decembrie 2014.